31. mai - tuled kooli 8.15, kaasa lapp.
Ujujad lähevad kella 9.00-ks koos õpetajaga Arenasse ujumisvõistlustele. Kooli tulevad ikka 8.15.
Kellel on raamatud/ õpikud toomata, palun võtke need kaasa ja kilekott, et oma asju koju viia.
1. juuni - tuled kooli 9. 45, kooli staadionil toimuvad maakondade etteasted. Meie laulame. Selga kooliolümpiamängude T-särk. 
2. juuni - kooli 9.30. Toimuvad kooliolümpiamängud,
Lõunaks saame suppi. Kaasa jook. Võib olla ka taskuraha, sest töötab kooli kohvik. Olümpiamängude orienteeruv lõputseremoonia ja autasustamine algab 14.30
3. juuni - kooli 9.30. Läheme Kathrina ema töökohta külastama.
4. juuni - kooli kell 8.45. Toimub aktus ja tunnistuste andmine.
Toredat viimast koolinädalat.
 
Neljapäeval läheme peale 2. tundi Miku isa töökohta Tartu Tuletõrjeühingu ajaloomuuseumi, Raua 22. Võta kaasa 2 bussipiletit. Tagasi jõuame ~ 13.00.
Kui mõnel vanemal on võimalik tulla meile vastu, oleks see väga teretulnud.
 
Reedel, 28. mail, toimub meie klassiõhtu, mida olete kaua oodanud. Alustame kell 14.00 ja lõpetame 17.00.
Poisid toovad kaasa midagi magusat ja tüdrukud soolast. Tore oleks, kui kõik kaasavõetavad toidud oleksid juba alustel või karbis. Joogi võtab igaüks ise. Minu poolt on taldrikud ja lusikad, juhul kui on vaja.
Klassiõhtu õnnestumise eest vastutavad Anett, Lisette, Kirke, Katriin ja õpetaja.
 
26. mail külastame Tartu Linnaraamatukogu lasteosakonda. Kooli tuled kella 9.00-ks, sest esimest tundi ei toimu. Õp Klaos on oma klassi õpilastega reisil. Toimub ainult eesti keele tund, sööme ja siis asume teele. Linna läheme jalgsi, tagasitulek on igaühe enda valik, kes tuleb minuga jalgsi, kes kutsub vanema järgi, kes läheb ise bussiga koju.
 
Neljapäeval, 20 .mail läheme O. Lutsu majamuuseumi muinasjutumängule "Nukitsamees loeb" Toimub 2 esimest tundi (kehaline kasvatus ja inimeseõpetus). Lahkume koolist peale söömist.
 
Kõik kes sõidavad ekskursioonile, pange selga ilmale vastavad riided, kaasa väike moonakott (ka sööklast saame toitu kaasa) ja lõbus tuju.

Kes kaasa ei tule jäävad koju (saavad esmaspäeval väikese toidupaki lisaks) puhkavad, õpivad loodusõpetust ja jalutavad looduses.
 
14. mail toimub väljasõit Lahemaale, et osaleda Oandu looduskooli poolt juhendataval Tsitre pargi ja Muuksi linnamäe puude ja põõsastega tutvumisest ning puude kaaslastega tutvumisest - lindude, putukate, sammalde ja samblikega. Väljasõit kooli juurest 8.30. Esmalt sõidame Kolga mõisa juurde, mida ka väljaspoolt uudistame. Järgneb puude ringi koolitus, mis lõppeb lõkke ääres piknikuga. Peale lõunat külastame Palmse mõisa, Sagadi mõisa koos mõisa eluruumide külastamisega (pilet reisi hinnas), seejärel Altja kalurikülas jalutuskäik ning koduteel sissepõige Ebavere mäele, kus imetleme Vooremaa vooresid. Tagasi Tartusse jõuame orienteeruvalt 20.30 paiku. Reisi hind on 190.- kr. Kaasa piknikumaterjal lõkkel valmistamiseks ning jook. Reis toimub koos 2.a ja 4.b klassiga. See sõit tuleb põnev ja huvitav. Kõigil kellel on võimalik, võtke osa.
 
Esmaspäeval 4. tunni ajal toimub aulas etendus. Pilet 30.- krooni. See etendus on väga vahva. Suuremad klassid on seda juba näinud. Palun võta raha kaasa.
 
KIITUS KÕIGILE MEIE KLASSI ÕPILASTELE, KES ESINESID KEVADPEOL. SUUR, SUUR AITÄH TEILE.
ÕPETAJA ÜLLE
 
Neljapäeval, 6. mail kell 18.00 toimub kooli aulas traditsiooniline KEVADKONTSERT. Ootame vanemaid kuulama ja vaatama.