2. juunil 2010 a toimuvad meie kooli olümpiamängud. Klassil peab selleks ajaks olema midagi ühtset. Kõige kergem variant on tellida T-särgid, kuhu saab peale trükkida kooli olümpiamängude logo ja/või klassi numbri või lapse nime. T-särk läheks maksma 60.- krooni. (Selle tegemise eest hoolitseb õp Heigo Klaos). Peame kiiresti otsustama, et saada lastele meeldivam värv
Ootan tagasisidet neilt, kes pakuvad välja mõne muu variandi. Hakkaksin raha koguma aprillikuul.
 
Lõbusat ja põnevat koolivaheaega! Vaheaeg kestab 20. märtsist 28. märtsini. Ärge unustage "Tere, kevadet!"
 
18. märtsil kell 11.10 toimub kooli aulas Ukraina tsirkuse etendus. Pilet 35.- krooni.
 
Homme toimub kaks tundi: keh.kasv ja loodusõpetus. Õppevahendeid pole vaja kaasa võtta. Peale söömist läheme jala Väikesesse Vanemuisesse. Etendus kestab kella 12.00. Peale seda tuleme koos kooli tagasi. Kes tuleb ise tagasi või tullakse järgi, palun öelda.
 
 Fotograaf Mati pakub välja võimaluse nendele lastele ja lastevanematele, kes soovivad portreepilte, sõbrapilte vms juurde tellida.
Aadress, kust pilte tellida saab  on www.oiri.ee. Edasi tuleb valida link- fotograafi albumid ning sisestada albumi number 60432. Tellimuse eest tasutakse läbi internetipanga.
Meie klassi laste pildid asuvad neljandas ja viiendas albumis.
 
Kuigi maas on veel lumi ja ilmad talvised liitusime  projektiga "Tere, Kevad!" Hakkame otsima loodusest kevademärke. Koos lastega saate tutvuda taimede ja loomadega, keda sel aastal tähele panna veebileheküljel http://tere.kevad.edu.ee/  Seal on ka info selle kohta, mida veel selle projekti raames teha saab. Vaatlusandmed, pildid, küsimused ja hiljem viktoriiniküsimustele vastuste saatmine jääb minu hooleks.
Ootan aktiivset osavõttu!